Scoala de dresaj canin KRIS Pensiune animale Servicii vanatoare caini de vanatoare Pensiune in Delta Dunarii
CANISA KRIS
Canisa Kris
"KRIS iti ofera adevaratul prieten!"
MENIU
Forumul Canisei Kris
Prima pagina
Prezentare Canisa
Caini de companie
Caini de agrement
Caini de paza si
     aparare/molosi
Caini de vanatoare
Caini terrieri
Pisici
Animale exotice
Link-uri
Servicii complete
Sfaturi utile -
     Recomandari
Contact
CAINI TERRIERI
Airedale Terrier
Am-Staff
Bullterrier
Fox Terrier
Jack Russel Terrier
Scottish Terrier
Scottish Terrier
 

RASA DISPONIBILA NUMAI PE COMANDA - 0744.348.950

TARA DE ORIGINE
Marea Britanie;

Origine:
Rasa veche de origine scotiana, de pe insulele din estul tarii. A existat inca inainte de invazia romanilor. Tipul de astazi a fost creat la sfarsitul secolului al 19-lea, prin incrucisarea vechiului Terrier scotian cu alti terrieri. Rasa cunoscuta si iubita in mai multe tari.

Caracteristici:
Este un caine scund, viguros, cu musculatura bine dezvoltata care ii da o infatisare de forta si vitalitate. Corpul scund este sustinut de picioare scurte, cu osatura puternica; capul este lung, conic, proporponat fata de talia lui, botul puternic, incadrat de o barba groasa; ochii sunt adanci, inteligenti, migdalati, prevazuti cu sprancene stufoase; urechile triunghiulare sunt ascutite si purtate drept in sus, dandu-i o expresie plina de bunavointa de a merge oriunde si a face orice; coada de lungime mijlocie, in forma de sabie, este purtata drept sau usor indoit; parul se prezinta in doua straturi: primul este un puf scurt, moale si des; al doilea, stratul protector, este format dintr-un par dur, aspru, sarmos; ambele straturi constituie o blana foarte rezistenta.Temperament:
Caine inteligent, vioi, activ, energic, fara teama, foarte devotat. Un caine indraznet si neobosit, actionand mai ales in regiuni muntoase. Fata de straini este banuitor si aspru.

Utilizare:
Unul dintre cei mai buni vanatori pentru animalele mici de prada si pentru vulpi. Este si un foarte bun caine insotitor.

Culoarea parului:
Negru, auriu sau vargat, in toate nuantele.

Inaltime:
Mascul 25 - 28 cm;
Femela 25 - 28 cm

Greutate:
Mascul 8 - 11 kg;
Femela 8 - 11 kg

Pentru mai multe informatii despre aceasta rasa, va rugam sa ne contactati!

© COPYRIGHT CANISA KRIS

Caini de vanzare | Pisici de vanzare
Rase : Bulldog Englez, Bulldog Francez, Bulldog American, Ciobanesc, Mastiff, Bichon, Boxer, Bullmastiff, Cane Corso, Ciobanesc Belgian Groenendael, Ciobanesc Belgian Lakenois, Ciobanesc Belgian Malinois, Ciobanesc Belgian Tervueren, Ciobanesc Caucazian. Tag : Rase catei, caine, catel, canina, ciobanesti, pitic, setter, retriever, spaniel, copoi, brac, ne ocupam cu cresterea cainilor de raza, articole despre catei, filme si poze din canisa, recomandari - 0744.348.950