Scoala de dresaj canin KRIS Pensiune animale Servicii vanatoare caini de vanatoare Pensiune in Delta Dunarii
CANISA KRIS
Canisa Kris
"KRIS iti ofera adevaratul prieten!"
MENIU
Forumul Canisei Kris
Prima pagina
Prezentare Canisa
Caini de companie
Caini de agrement
Caini de paza si
     aparare/molosi
Caini de vanatoare
Caini terrieri
Pisici
Animale exotice
Link-uri
Servicii complete
Sfaturi utile -
     Recomandari
Contact
CAINI DE AGREMENT
Bichon Bolognese
Bichon Frisee
Bichon Havanez
Bichon Maltese
Bulldog Francez
Caniche
Cavalier King Charles Spaniel
Chihuahua
Lhassa Apso
Pekingese Imperial
Pinscher Pitic
Pomeranian
Pug Carlino Mops
Shih Tzu
Spitz Japonez
Teckel
Westie
York Shire Terrier
Pug Carlino Mops
 

CANISA PROPRIE - 0744.348.950

ŢARA DE ORIGINE
Marea Britanie si China

Origine
Rasa veche, de provenienta chineza, urmasa a lui "Pai", cainele mic al imparatilor chinezi. A fost adus in Europa de negustorii olandezi din Campania Indiilor. S-a raspandit repede, devenind preferatul nobililor si curtilor regale din Anglia, Olanda, Franta si Italia. Faima lui a devenit si mai mare dupa ce, in razboiul cu spaniolii, a scapat viata regelui Wilhelm Taciturnul, dand alarma la apropierea dusmanului. Numele de "Carlin" i-a fost dat de Carlino, un artist de la "Comedia dell Arte" care interpreta rolul lui Arlequino, purtand pe fata o masca neagra, care semana exact cu capul lui Carlin.
Germanii l-au numit Mops, iar englezii Pugg, si astfel a devenit Mops-Pugg-Carlin.

Caracteristici:
Este un caine cu figura urata, adesea suparacios, insa foarte duios. Nu cere decat putina dragoste de la stapanul sau fata de care este extrem de afectuos. Coada dublu inelata - "goarna de posta" - este purtata pe spate.

CAP
Craniul este plat, fara riduri, botul scurt si patrat dar nu ridicat in sus, putin turtit, fruntea foarte lata, cu cute adanci si mari.

OCHI
Ochii de culoare inchisa, sunt mari, proeminenti, rotunzi, cu o expresie blanda, stralucitoare dar focoasa cand cainele este excitat.

URECHI
Urechile de textura fina sunt mici, moi la pipait, catifelate; sunt de doua feluri: in forma de "trandafir" si de "nasture"; ele sunt atasate sus pe cap si atarnande.

CORP
Are corpul robust, bine legat, de forma patrata, capul foarte mare si rotund. Trupul este scurt si compact, lat si indesat, de forma patrata, pieptul lat, gatul scurt si gros, salele puternice.

MEMBRE
Picioarele sunt drepte si viguroase, bine atasate, labele nu prea mari si nici prea rotunde.

ROBA
Parul este neted, scurt, des, moale si lucios.

CULOAREA
Argintiu, portocaliu, galben, negru; masca neagra, pete negre pe cap si urechi, semne negre intense pe frunte; alunite negre pe falci

TEMPERAMENT
Este foarte prietenos, expansiv, devotat, isi iubeste mult stapanul, insa este agresiv cu strainii. Respira greu si zgomotos. ca un astmatic.

UTILIZARE
Un bun caine de paza si de insotire.

TALIE
30-35 cm.

GREUTATE
6,3-8 kg.

Pentru mai multe informatii despre aceasta rasa, va rugam sa ne contactati!

© COPYRIGHT CANISA KRIS

Caini de vanzare | Pisici de vanzare
Rase : Bulldog Englez, Bulldog Francez, Bulldog American, Ciobanesc, Mastiff, Bichon, Boxer, Bullmastiff, Cane Corso, Ciobanesc Belgian Groenendael, Ciobanesc Belgian Lakenois, Ciobanesc Belgian Malinois, Ciobanesc Belgian Tervueren, Ciobanesc Caucazian. Tag : Rase catei, caine, catel, canina, ciobanesti, pitic, setter, retriever, spaniel, copoi, brac, ne ocupam cu cresterea cainilor de raza, articole despre catei, filme si poze din canisa, recomandari - 0744.348.950