Scoala de dresaj canin KRIS Pensiune animale Servicii vanatoare caini de vanatoare Pensiune in Delta Dunarii
CANISA KRIS
Canisa Kris
"KRIS iti ofera adevaratul prieten!"
MENIU
Forumul Canisei Kris
Prima pagina
Prezentare Canisa
Caini de companie
Caini de agrement
Caini de paza si
     aparare/molosi
Caini de vanatoare
Caini terrieri
Pisici
Animale exotice
Link-uri
Servicii complete
Sfaturi utile -
     Recomandari
Contact
CAINI DE PAZA SI APARARE/MOLOSI
Akita Inu
Bearded Collie
Bobtail
Boxer German
Bulldog Englez
Bullmastiff
Cainele de Pirinei
Cane Corso
Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Lackenois
Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Belgian Tervueren
Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German
Ciobanesc Romanesc Carpatin
Ciobanesc Romanesc Mioritic
Ciobanesc Scotian (Collie)
Dobermann
Dog Argentinian
Dog de Bordeaux
Dog German
Fila Brasileiro
Komondor
Kuvasz
Landseer
Leonberger
Marele Caine Japonez
Mastiff Englez
Mastino Napoletano
Pero de Presa Canare
Puli
Rottweiler
Saint-Bernard
Schnauzer
Shar Pei
Terra Nova
Tosa-inu
Bulldog Englez
 

CANISA PROPRIE - 0744.348.950

ŢARA DE ORIGINE
Marea Britanie

ALTE NUME
Bulldog Englez

Corp scurt, bine legat, cu mişcări lente. Lat, puternic şi compact. Alură greoaie.
Bulldogul se presupune că ar fi descendent al mastiffilor de sânge asiatic din vechime, câini de luptă care au fost introduşi în Marea Britanie de primii navigatori fenicieni. Numele său reflectă scopul original pentru care a fost creat: Bulldogul a fost utilizat drept câine de luptă în bullbaiting. La acea vreme, luptele de câini organizate reprezentau o regulă zilnică. În 1835, practica nemiloasă a acestor lupte a fost interzisă în Anglia. În 1875, a fost publicat primul standard pentru rasa Bulldog. Împerecherile selective începute de la acea vreme, au transformat bulldogul într-un animal de familie iubitor.

Caracter, aptitudini speciale şi dresaj
Bulldogul este viguros, curajos, îndrăzneţ, echilibrat, şi demn de încredere. În ciuda aparenţei sale fioroase, el este un câine afectuos, calm şi tăcut, cu un caracter excelent. El întruchipează un minunat tovarăş de joacă pentru copii şi dezvoltă o legătură foarte strânsă cu stăpânul său. Necesită un dresaj ferm.

Întreţinere şi utilizare
Bulldogul se poate adapta la viaţa de oraş, cu condiţia să se antreneze regulat. Nu tolerează bine căldura. Periajul robei trebuie efectuat zilnic. Trebuie acordată o atenţie specială cutelor de pe faţă pentru a evita posibilele iritaţii de piele.

-câine de pază.
-câine poliţist, câine de armată.
-animal de companie

CAP
Capul masiv are faţa scurtă, craniul foarte lat, cu piele relaxată, ridată. Stopul este adânc. Obrajii sunt bine dezvoltaţi. Botul scurt, lat, cârn are nări larg deschise. Maxilarele late, pătrate prezintă babine groase, atârnând pe lângă marginile mandibulei. Maxilarul inferior este proiectat vizibil în afara celui superior şi curbat în sus.

OCHI
Sunt foarte depărtaţi, de dimensiune medie, rotunzi, foarte întunecaţi la culoare.

URECHI
Prinse sus şi cât mai depărtate posibil una de cealaltă. Mici şi subţiri, au forma petalei de trandafir; partea posterioară a urechii este îndoită către interior iar marginea anterosuperioară se îndoaie către exterior şi spre spate, descoperind parţial interiorul acesteia.

CORP
Scurt, bine legat. Gâtul foarte gros formează salbă. Umerii largi sunt bine coborâţi. Cutia toracică rotunjită este foarte adâncă cu coaste bine arcuite. Trenul posterior este puternic, cu zona renală mai înaltă decât greabănul. Abdomenul este uşor ascendent spre posterior. Spatele este scurt şi puternic iar zona renală arcuită.

MEMBRE
Prezintă labe rotunjite, compacte, foarte uşor răsucite către exterior. Membrele sunt uşor întoarse spre exterior. Membre anterioare larg depărtate. Membre viguroase, musculoase.

COADA
Prinsă jos, rotundă în secţiune, de lungime moderată. Purtată în jos, dreaptă, necurbată.

ROBA
Blana este fină, netedă, scurtă şi groasă.

CULOARE
Roba poate fi unicoloră, doar cu botul sau masca negre. Culori uniforme: roşcat de diverse nuanţe, arămiu, galben pal. Roba mai poate fi tigrată, albă, sau albă cu nuanţele menţionate mai sus. Nu sunt acceptate culoarea ficatului, negru sau negru cu pete de foc.

ÎNĂLŢIME
30-40 cm

GREUTATE
Mascul: 24-25 kg(25)
Femelă: 22-23 kg(23)

Pentru mai multe informatii despre aceasta rasa, va rugam sa ne contactati!

© COPYRIGHT CANISA KRIS

Caini de vanzare | Pisici de vanzare
Rase : Bulldog Englez, Bulldog Francez, Bulldog American, Ciobanesc, Mastiff, Bichon, Boxer, Bullmastiff, Cane Corso, Ciobanesc Belgian Groenendael, Ciobanesc Belgian Lakenois, Ciobanesc Belgian Malinois, Ciobanesc Belgian Tervueren, Ciobanesc Caucazian. Tag : Rase catei, caine, catel, canina, ciobanesti, pitic, setter, retriever, spaniel, copoi, brac, ne ocupam cu cresterea cainilor de raza, articole despre catei, filme si poze din canisa, recomandari - 0744.348.950