Scoala de dresaj canin KRIS Pensiune animale Servicii vanatoare caini de vanatoare Pensiune in Delta Dunarii
CANISA KRIS
Canisa Kris
"KRIS iti ofera adevaratul prieten!"
MENIU
Forumul Canisei Kris
Prima pagina
Prezentare Canisa
Caini de companie
Caini de agrement
Caini de paza si
     aparare/molosi
Caini de vanatoare
Caini terrieri
Pisici
Animale exotice
Link-uri
Servicii complete
Sfaturi utile -
     Recomandari
Contact
CAINI DE PAZA SI APARARE/MOLOSI
Akita Inu
Bearded Collie
Bobtail
Boxer German
Bulldog Englez
Bullmastiff
Cainele de Pirinei
Cane Corso
Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Lackenois
Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Belgian Tervueren
Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German
Ciobanesc Romanesc Carpatin
Ciobanesc Romanesc Mioritic
Ciobanesc Scotian (Collie)
Dobermann
Dog Argentinian
Dog de Bordeaux
Dog German
Fila Brasileiro
Komondor
Kuvasz
Landseer
Leonberger
Marele Caine Japonez
Mastiff Englez
Mastino Napoletano
Pero de Presa Canare
Puli
Rottweiler
Saint-Bernard
Schnauzer
Shar Pei
Terra Nova
Tosa-inu
Bullmastiff
 

CANISA PROPRIE - 0744.348.950

TARA DE ORIGINE
Marea Britanie

Puternic. Constituţie armonioasă fără urme de obezitate. câine puternic, armonios, ce dă impresia de mare forţă, fără a fi greoi; solid şi activ.
Rezultat al încrucişărilor dintre Bulldog şi Mastiff, Bullmastifful este un câine rapid şi activ precum Bulldogul, dar în acelaşi timp deţine talia şi masivitatea Mastiffului. Această rasă a fost creată în secolul al XIX-lea cu scopul de a păzi proprietăţile întinse. A fost recunoscută în anul 1924.

Caracter, aptitudini speciale şi dresaj
Puternic, răbdător, dinamic şi sigur pe sine; entuziast, vigilent şi credincios. Activ, agil, dovedind rezistenţă sporită şi o constituţie solidă, Bullmastifful are o înfăţişare simetrică. El este serios, curajos şi alert ceea ce îi conferă imaginea unui câine de pază excelent. Este de asemenea loial şi blând, un companion de joacă perfect pentru copii. Bullmastifful posedă un simţ olfactiv foarte ascuţit şi o personalitate dominantă. Câinele necesită un dresaj timpuriu, ferm dar în acelaşi timp blând.

Acest molosoid de tip mastiff este un câine calm, sigur pe sine, devotat, care are nevoie de un stăpân cu o autoritate demnă de respect. De aceea, principiile educaţiei canine vor trebui să fie deja bine stabilite înainte ca perioada de ?copilărie? să se încheie. Bullmastifful, un câine care nu va acţiona niciodată violent în mod natural, nu trebuie brutalizat sub nici o formă. El se simte în largul său alături de un stăpân a cărui principală calitate este răbdarea. În societate este foarte liniştit, evident cu condiţia de a fi socializat de mic.

În situaţia în care Bullmastifful se găseşte în faţa unui alt câine dominant, întâlnirea se poate solda cu o încăierare pe cinste, dacă stăpânul nu are puterea de convingere necesară pentru a stopa conflictul. O socializare corectă, făcută la timpul potrivit, poate împiedica asemenea evenimente.

Dotat pentru pază, Bullmastifful are reacţii extrem de rapide şi îşi protejează stăpânul chiar şi cu preţul vieţii. În familie este un companion agreabil, afectuos şi răbdător cu cei mici. Jucăuş, el se acomodează rapid cu copiii, cărora le acceptă toanele, fără să riposteze. Are nevoie de spaţii largi, unde să se poată mişca în voie. Cu toate acestea, pentru a se găsi în permanenţă în imediata apropiere a stăpânului, fidelul Bullmastiff se va adapta şi la bloc.

Întreţinere şi utilizare
Bullmastifful nu este un câine de casă bun. El are nevoie de mult spaţiu şi exerciţii fizice intense. Periajul regulat al robei şi curăţarea faldurilor sunt absolut necesare.

-câine de pază şi apărare.
-câine poliţist şi de armată.
-câine de companie

CAP
Este lat, cu craniu masiv, cvadratic. Pielea de pe faţă este accentuat ridată atunci când câinele este în alertă. Stopul este marcat iar obrajii bine dezvoltaţi. Botul scurt, lat susţine buzele care nu trebuie să atârne.

OCHI
De dimensiune medie, au culoare brun închis sau nuanţa alunei.

URECHI
Sunt mici, în formă de ?v?, prinse sus şi foarte depărtate una de cealaltă. Au culoarea mai închisă decât restul robei.

CORP
Puternic, cu gât foarte musculos, piept lat, umeri musculoşi, zonă renală lată şi spate scurt, drept.

MEMBRE
Membrele puternice, musculoase prezintă osatură bine dezvoltată. Labele de pisică sunt mici, rotunde cu degete rotunjite, bine arcuite, şi unghii de culoare închisă.

COADA
Inserată sus, puternică la bază, se subţiază spre vârf. Este purtată drept sau curbat, atingând jareţii.

ROBA
Conţine păr scurt, aspru, bine lipit de corp.

CULOARE
Orice nuanţă tigrată, de roşcat sau brun deschis. Se acceptă o mică pată albă pe piept. Deţine mască neagră pe bot şi marcaje închise la culoare în jurul ochilor.

ÎNĂLŢIME
Mascul: 63-68 cm (63,5-68,5)
Femelă: 61-66 cm

GREUTATE
Mascul: 50-59 kg (49,9-59)
Femelă: 41-50 kg (41-49,9)

Pentru mai multe informatii despre aceasta rasa, va rugam sa ne contactati!

© COPYRIGHT CANISA KRIS

Caini de vanzare | Pisici de vanzare
Rase : Bulldog Englez, Bulldog Francez, Bulldog American, Ciobanesc, Mastiff, Bichon, Boxer, Bullmastiff, Cane Corso, Ciobanesc Belgian Groenendael, Ciobanesc Belgian Lakenois, Ciobanesc Belgian Malinois, Ciobanesc Belgian Tervueren, Ciobanesc Caucazian. Tag : Rase catei, caine, catel, canina, ciobanesti, pitic, setter, retriever, spaniel, copoi, brac, ne ocupam cu cresterea cainilor de raza, articole despre catei, filme si poze din canisa, recomandari - 0744.348.950