Scoala de dresaj canin KRIS Pensiune animale Servicii vanatoare caini de vanatoare Pensiune in Delta Dunarii
CANISA KRIS
Canisa Kris
"KRIS iti ofera adevaratul prieten!"
MENIU
Forumul Canisei Kris
Prima pagina
Prezentare Canisa
Caini de companie
Caini de agrement
Caini de paza si
     aparare/molosi
Caini de vanatoare
Caini terrieri
Pisici
Animale exotice
Link-uri
Servicii complete
Sfaturi utile -
     Recomandari
Contact
CAINI DE VANATOARE
Basset Hound
Beagle
Bloodhound
Brac German
Copoi Ardelenesc
Jagd Terrier
Pointer
Viszla Maghiara
Beagle
 

CANISA PROPRIE - 0744.348.950

ŢARA DE ORIGINE
Anglia

Origine
Rasa veche englezeasca, cunoscuta inca din secolul al III-lea. Poetul scotian Ossian il aminteste in cantecele sale. A fost apreciat in secolul al 15-lea, mai ales sub domnia reginei Elisabeta, datorita careia varietatea Beagle pitic a fost numita cu numele ei. Mai tarziu, rasa a fost uitata. In secolul al 17-lea a fost ameliorata prin incrucisare cu Harrier, obtinandu-se exemplarele actuale, foarte raspindite in Anglia, Franta si in S.U.A.

Caracteristici
Este un caine deosebit de simpatic si prietenos, cu corpul proportionat si armonios. Capul este puternic insa nu greoi, craniul lat si putin bombat, nasul negru, bine deschis; urechile, lungi, insa nu mai lungi decit botul, late si plane, sunt rotunjite la marginea de jos; corpul este solid, pieptul lat si adanc, spatele drept si bine imbracat in muschi; picioarele sunt puternice si musculoase; coada, scurta, prinsa sus, mai puternica la baza si fina la varf, este purtata in forma de sabie; parul este des, tare, potrivit de scurt si nu prea fin.

Temperament
Este un caine energic, plin de sanatate, iute, zelos.

Utilizare
Beagle este folosit la vanatoarea de iepuri si alte animale. In Australia vaneaza canguri, fazani si vulpi; in S.U.A. vaneaza ursi si vulpi.
Este si un bun insotitor.

Culoarea
Tricolor sau bicolor; gri-albastrui cu pete negre; alb si rosu in toate nuantele

ÎNĂLŢIME
Mascul 33 - 40 cm;
Femela 33 - 40 cm

GREUTATE
Mascul 15 - 17 kg;
Femela 15 - 17 kg

Pentru mai multe informatii despre aceasta rasa, va rugam sa ne contactati!

© COPYRIGHT CANISA KRIS

Caini de vanzare | Pisici de vanzare
Rase : Bulldog Englez, Bulldog Francez, Bulldog American, Ciobanesc, Mastiff, Bichon, Boxer, Bullmastiff, Cane Corso, Ciobanesc Belgian Groenendael, Ciobanesc Belgian Lakenois, Ciobanesc Belgian Malinois, Ciobanesc Belgian Tervueren, Ciobanesc Caucazian. Tag : Rase catei, caine, catel, canina, ciobanesti, pitic, setter, retriever, spaniel, copoi, brac, ne ocupam cu cresterea cainilor de raza, articole despre catei, filme si poze din canisa, recomandari - 0744.348.950